Известие

Collapse
No announcement yet.

Голямото мислене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе взимай направо на колегата Mury колата и не му мисли много - по това което съм чел във форума колата е гледана с мерак и любов, а по важно от това няма за една италянка
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Бреййййй открих доста заинтригуваща обява http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=27682

Comment

Първоначално публикувано от agr3s00r Покажи съобщение
        Бреййййй открих доста заинтригуваща обява http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=27682
        Не че е лоша и тази колега,ама я си помисли като я вземеш колко още пари ще хвърлиш по нея?
        А на колегата Мъри колата е с 1000лв. по скъпа ама поне ако я вземеш имаш само едни 80лв. за регистрация да дадеш.Това е мое мнение все пак,ти си решаваш!
        Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщение
          Не че е лоша и тази колега,ама я си помисли като я вземеш колко още пари ще хвърлиш по нея?
          А на колегата Мъри колата е с 1000лв. по скъпа ама поне ако я вземеш имаш само едни 80лв. за регистрация да дадеш.Това е мое мнение все пак,ти си решаваш!
          Колегата е прав.Няма да ти излезе евтинко пържото обслужжане на QV-to.
          "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!!!"

Моята Каляска || Alfa Romeo 145 1,4i BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Nobody Покажи съобщение
            Колегата е прав.Няма да ти излезе евтинко пържото обслужжане на QV-to.
            1000 + лв.,ако не излезне нещо непредвидено/дебитомер,сонда и т.н./
            Last edited by Mury; d.m.y г., 18:59.
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

..................
              Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 14:11.
              alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщение
                Драги мои колеги,колата която посочи колегата е моя.Разбирам желанието ви да изкарате колата ми боклук само и само да успеете да продадете 146 цата на колегата.Изненади по колата ми няма.Просто сега не ми е нужна.А ако колегата реши цената за него ще е 2600лв.Сега какво ще кажете.
                Колега не се обиждай никой не е казал че колата е боклук,много си е хубава даже аз лично бих я отнесъл
                "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!!!"

Моята Каляска || Alfa Romeo 145 1,4i BOXER

Comment

Драги мои колеги,колата която посочи колегата е моя.Разбирам желанието ви да изкарате колата ми боклук само и само да успеете да продадете 146 цата на колегата.Изненади по колата ми няма.Просто сега не ми е нужна.А ако колегата реши цената за него ще е 2600лв.Сега какво ще кажете.
                  Сега, мога да кажа само, че КОЛАТА Е ЗАПАЗЕНА ЗА МЕН до събота!!! Имам уговорка с човека, скоро ще ви уведомя за резулата от пътуването ми до Стара Загора!!!
                  145 QV ex.
                  146 Boxer TOTAL ex.
                  147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Ти май нещо полудея по-спокойно,никой нищо лошо не е казал,просто изтъкнахме истината,аз твоята кола много добре я знам,и знам как върви/от феста в Стз/Колегата ще купи която поиска

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Мммда

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                      Сега, мога да кажа само, че КОЛАТА Е ЗАПАЗЕНА ЗА МЕН до събота!!! Имам уговорка с човека, скоро ще ви уведомя за резулата от пътуването ми до Стара Загора!!!
                      Резултат имаме, мога да споделя само едно- който говори, че колата е зле и има 1000лв.+ за ремонти и сервизиране - нека заповяда, колата вече е моя собственост. Може да я види да я разгледа... А за цената само ще споделя, както каза собственика: " За един млад човек 1000лв. не трябва да са пречка" .
                      145 QV ex.
                      146 Boxer TOTAL ex.
                      147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

който говори, че колата е зле и има 1000лв.+ за ремонти и сервизиране - нека заповяда
                        ОК,успех Здравко,да си я караш със здраве

П.С.Само не миказвай че няма да я обслужиш

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          ОК,успех Здравко,да си я караш със здраве

П.С.Само не миказвай че няма да я обслужиш
                          Благодаря за пожеланията...
                          Еми... 100% ще има сервизиране на сАлфетката, само да си я подкарам редовно, че днес и правих каско... а и послкия Фиат ме чака... Успех на всички!
                          Last edited by zdravio; d.m.y г., 13:34.
                          145 QV ex.
                          146 Boxer TOTAL ex.
                          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                            Благодаря за пожеланията...
                            Еми... 100% ще има сервизиране на сАлфетката, само да си я подкарам редовно, че днес и правих каско... а и послкия Фиат ме чака... Успех на всички!
                            Пусни снимки в друга тема,да я видим

Comment

айде честито и от мен и много безаварийни километри

Comment

Първоначално публикувано от agr3s00r Покажи съобщение
                                Мерси колеги за помоща,за обърнатото внимание,за съветите и за различните разговори дет се получиха .НО със сигурност колата ще е от форума или така поне се надявам,или от препоръките на някои съфорумници.Да се надявам,че скоро време ще трябва да почерпя
                                Колега кво стана,намери ли си кола,ако не си ела ще се разберем за цената

Comment

Working...
                                X